РЕФЕРЕНЦИ

ЕВН наплатни пунктови во Скопје, Куманово, Гостивар и Тетово
подигнат под
ЕВН
Градинка НОВА
Поставување на линолеум со холкер
НОВА
Канцеларии на царинска управа во Битола
Линолеум
Царина на Р.М.
ОУ ”Блаже Конески” во Прилеп
ПВЦ подна облога
УСАИД
Продажен салон на Хонда во Скопје
Готов паркет
Аспром
Деловен објект на Еколог Интернационал во Тетово
Теписон, готов паркет, подигнат под
Еколог Интернационал
Нова зграда на Гинекологија при Клинички центар во Скопје
Линолеум со холкер и ПВЦ подна облога
Клинички центар
Продажен салон "Republica de la moda” во Скопје - ГТЦ
Готов паркет
Republica de la moda
Филијала на ЗОИЛ Македонија во Битола
Теписон
ЗОИЛ Македонија
Воена болница во Скопје
ПВЦ подна облога
Министерство за одбрана
Болница (Геријатрија) во Битола
ПВЦ подна облога
Сју Рајдер
Шалтер сала на Македонски телеком во Кочани
Комплетно ентериерно уредување
Телеком
Контролно мерен центар на Македонски телеком
Дабов паркет
Телеком
Управна зграда на Македонски телеком во Скопје
Ламинат
Телеком
Деловни простории на ЕЦС
Теписон
ЕЦС
Гимназија во Гостивар
ПВЦ подна облога
Министерство за образование
Гимназија НОВА
Поставување на линолеум со холкер
НОВА
Деловни простории на ИК Банка
Монтажа на теписон
ИК Банка
Хотел Карпош
Теписон
Македонија Турист
Хотел Холидеј Ин
Теписон
Македонија Турист
Управна зграда на Лек Љубљана
Теписон
Лек Љубљана
Станбен комплекс Мида
Паркет
Урбан Инвест
Станбен комплекс Лира
Паркет
Тар Инженеринг
Станбен комплекс Кино Карпош
Паркет
Тар Инженеринг
Приватни станови на територијата на Р. Македонија
Паркет
АСПРОМ
Станбен објект на ул. Париска во Скопје
Паркет
АСПРОМ беше инвеститор и изведувач на целокупниот проект
Базна станица на Космофон во Скопје, Дебар, Тетово и Кичево
Антистатик ПВЦ подна облога
Телеком
Дирекција на ОСЦЕ - зграда на ЗОИЛ Македонија
ПВЦ подна облога
ОСЦЕ
Управни простории на Центроунион
ПВЦ подна облога
Центроунион
Штулов Универзитет
ПВЦ подна облога
Европска агенција за реконструкција
Продавница на Делта спорт во ТЦ Рамстор
Линолеум
Делта спорт
Деканат на Медицински Факултет
Паркет
Медицински факултет
Продажен објект на Т-Мобиле во Гостивар и Охрид
Антистатик ПВЦ подна облога
Телеком
ОУ во с. Бели - Кочани
ПВЦ подна облога
Министерство за образование
Проект 35 спортски сали - Валандово, Пехчево, Облешево, Македонски Брод, Илинден, Ѓорче Петров, Брвеница, Свети Николе, Волково, Куманово, Маџари, Берово, Бутел, Радишани, Жеровјане, Демир Хисар, Кисела Вода, Слупчане уште преостанати 16 спортски сали
Спортски под - паркет и гумена облога
Агенција за спорт и млади
Станбено деловен објект РИВА - дирекција на ЕУ
Паркет и теписон во плочи
Алфекс Инженеринг
- Компјутерски центар - Штулов Универзитет
Подигнат под
Европска агенција за реконструкција
Медицински центар во Тетово
ПВЦ подна облога
Медицински центар - Тетово
Реконструкција на ЕВН филијали во Тетово и Велес
Линолеум,антистатик ПВЦ и вариолајт завеси
ЕВН
Станбено деловен објект на ул.Ленинова - Скопје
Теписон и готов паркет
Алфекс
ОУ "ИДНИНА" - нас.Чаир,Скопје
ПВЦ подна облога
БОНДСТИЛ
Компјутерски центар на Комерцијална Банка во Куманово
Подигнат под
Адванс Секјурити
Управна зграда на Царина на РМ и Царински терминал Скопје
Линолеум
Царина на РМ
ОУ "Св.Кирил и Методиј" - Тетово
ПВЦ подна облога
Проект за модернизација на образованието
Медицински центар - Свети Николе
ПВЦ подна облога
Интеркомерц 99
Реконструкција на ЕВН филијали во Скопје
Линолеум,антистатик ПВЦ и вариолајт завеси
ЕВН
Продажен салон на Спорт М во ГТЦ
Линолеум
Спорт М